Japansk Lifting Herning

GuaSha & Japansk Lifting behandling 

Tid:  60 min.
Pris: 750 kr.

Lad mig præsentere dig for mine to luksuriøse lifting-behandlinger, der har gjort mig kendt: Japansk Lifting og GuaSha & Cupping. 

Disse behandlinger er skabt til dig, der ønsker at reducere aldringstegn uden at ty til kirurgi eller kosmetiske indgreb.

Med min ekspertise i bindevævsmassage kan jeg give dine 97 ansigtsmuskler den ultimative opmærksomhed. Resultatet er en strammere hud og mindre synlige mimiske rynker. Tænk dig, 97 muskler arbejder i dit ansigt hver eneste dag - de er i konstant bevægelse. 

Når du tænker, bekymrer dig, kniber øjnene sammen eller laver mimikker, opstår der spændinger i ansigtsmusklerne, og affaldsstoffer samt mælkesyrer ophobes. Dette får os til at se trætte og triste ud. Men frygt ej, for ansigtsmassage kan genoprette den normale blodcirkulation og lymfefunktion, så du får tilbage din glød og friskhed.

Denne behandling er perfekt til dig, der føler dig stresset og har brug for at finde balance. Jeg kan love dig, at du vil føle dig 100% afslappet efter denne behandling - det er næsten som om, "englene synger". Her er nogle af de gode resultater, du kan opnå:

 • Reduktion af rynker og linjer
 • Genoplivning af træt og kedelig hud (efter f.eks. stress)
 • Minimering af poser under øjnene
 • Udrensning af affaldsstoffer i vævet
 • Reduktion af hævelser i ansigtet
 • En generel udrensende effekt

Behandlingen inkluderer:

 • Dobbelt afrensning med en kombination af rensemælk og rensegel for en dybdegående og skånsom rensning
 • Forkælelse med vores lækre Enzyme Facebuff fra Kalahari, der giver en forfriskende eksfoliering
 • Guidet afslapning for at sænke dit stressniveau og skabe en indre ro
 • Valget mellem Japansk Lifting eller GuaSha & Cupping - eller en kombination af begge for en skræddersyet behandling
 • En fantastisk afslappende ansigtsmassage, der inkluderer lymfedrænage, zoneterapi og bindevævsmassage. Du kan virkelig se frem til dette øjeblik af total velvære.
 • En fugtgivende ansigtsmaske, skræddersyet til dine individuelle hudbehov
 • Påføring af serum og creme, der er nøje udvalgt til at matche både årstiden og din unikke hudtype.

Giv dig selv den ultimative luksus oplevelse med mine lifting-behandlinger. Du vil opleve en foryngende transformation, der vil efterlade dig strålende og forfrisket.

Den originale Japansk Lifting

Hos Huset Tolstrup fører jeg altid de originale behandlinger. Det gælder naturligvis også for Japansk Lifting.

Den originale Japansk Lifting er udviklet af den internationalt anerkendte danske reflekszoneterapeut Lone Sørensen.

Japansk Lifting – en unik metode

Lone Sørensen blev uddannet som zoneterapeut i 1978. Siden 1988 har hun intensivt afprøvet og studeret terapeutiske ansigts-behandlingsmetoder hos indfødte indianere i Andesbjergene i Sydamerika.

Denne viden og erfaring om indianernes oprindelige behandlinger har hun koblet sammen med uddannelser i metoder fra bl.a. japansk og kinesisk akupressur samt terapeutiske metoder fra bl.a. vietnamesisk og arabisk kultur.

Resultatet blev den helt unikke form for ansigtszoneterapi kaldet Japansk Lifting.

Dit ansigt sladrer

Dit ansigt fortæller omverdenen og dit spejlbillede, hvem du er, og hvordan du har det.

Dit ansigt afslører dine følelser og din sindstilstand. Ansigtets linjer er meget nuancerede og kan med små ændringer fuldstændig forandre dit udtryk og dine signaler.

Ubevidst spænder vi hele tiden i ansigtets muskler, og det forstærkes, når vi er stressede, nervøse, har bekymringer, har smerter eller er anspændte.

Ved Japansk Lifting teknikken afspændes muskulaturen og blodgennemstrømningen forøges. Teknikken giver også en effektiv lymfedrænage, så ansigtet drænes for væskeophobninger og små hævelser bliver udglattet.


Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret, og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende, så du kan møde verden med et afspændt ansigt med mere naturlig glød, større spændstighed i huden og færre rynker og fine linjer.


Vi kan ikke forhindre, at vi bliver ældre, men vi kan forebygge og forsinke ansigtets aldringsproces.