Japansk Lifting Herning

GuaSha & Japansk Lifting behandling 

Jeg er særligt kendt for mine to lifting behandlinger; Japansk Lifting og GuaSha & Cupping. For dig, som ønsker at reducere aldringstegn uden kirurgi eller kosmetiske indgreb.

Behandlingen byder på bindevævsmassage af dine 97 ansigtsmuskler. Resultatet giver dig en opstrammet hud og kan mindske mimiske rynker.

Vi har 97 muskler i ansigtet, som alle arbejder på livet løs hele dagen, alle dage. Når du tænker, bekymrer dig, kniber øjnene sammen, koncentrerer dig, skærer tænder om natten eller ubevidst spænder op og laver mimikker med ansigtet, opstår der spændinger i ansigtsmusklerne, og der ophobes affaldsstoffer og mælkesyrer – og det får os til at se trætte og triste ud.

Ansigtsmassage hjælper med at genoprettet den normale blodcirkulation og lymfefunktion, så du får din glød og friskhed tilbage i ansigtet.

Dette er den perfekte behandling, hvis du er stresset og eller bare trænger at komme til hægterne. Jeg har også haft succes med massagen ved Parkinson.

Jeg lover dig, at du er 100% afslappet efter denne behandling - det er næsten en behandling "så englene synger"


Giver gode resultater ved:

 • Rynker og linjer
 • Trist træt hud (efter fx stress)
 • Poser under øjnene
 • Affaldsstoffer i vævet
 • Hævelser i ansigtet
 • Har en udrensende effekt

Behandling:

 • Dobbelt afrensning med rensemælk og rensegel
 • Lækker exfoliering med Enzyme Facebuff fra Kalahari
 • Guided afslapning
 • Japansk lifting eller Gua Sha & Cupping - eller en kombination          Fantastisk afslappende ansigtsmassage - både med lymfedrænage, zoneterapi samt bindevævsmassage - du kan godt glæde dig.
 • Fugtgivende ansigtsmaske skræddersyet til DIN hud.
 • Serum + creme som passer til årstid samt til DIN hud.
Tid:  75 min.
Pris: 750 kr.

Den originale Japansk Lifting

Hos Huset Tolstrup fører jeg altid de originale behandlinger. Det gælder naturligvis også for Japansk Lifting.

Den originale Japansk Lifting er udviklet af den internationalt anerkendte danske reflekszoneterapeut Lone Sørensen.

Japansk Lifting – en unik metode

Lone Sørensen blev uddannet som zoneterapeut i 1978. Siden 1988 har hun intensivt afprøvet og studeret terapeutiske ansigts-behandlingsmetoder hos indfødte indianere i Andesbjergene i Sydamerika.

Denne viden og erfaring om indianernes oprindelige behandlinger har hun koblet sammen med uddannelser i metoder fra bl.a. japansk og kinesisk akupressur samt terapeutiske metoder fra bl.a. vietnamesisk og arabisk kultur.

Resultatet blev den helt unikke form for ansigtszoneterapi kaldet Japansk Lifting.

Dit ansigt sladrer

Dit ansigt fortæller omverdenen og dit spejlbillede, hvem du er, og hvordan du har det.

Dit ansigt afslører dine følelser og din sindstilstand. Ansigtets linjer er meget nuancerede og kan med små ændringer fuldstændig forandre dit udtryk og dine signaler.

Ubevidst spænder vi hele tiden i ansigtets muskler, og det forstærkes, når vi er stressede, nervøse, har bekymringer, har smerter eller er anspændte.

Ved Japansk Lifting teknikken afspændes muskulaturen og blodgennemstrømningen forøges. Teknikken giver også en effektiv lymfedrænage, så ansigtet drænes for væskeophobninger og små hævelser bliver udglattet.


Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret, og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende, så du kan møde verden med et afspændt ansigt med mere naturlig glød, større spændstighed i huden og færre rynker og fine linjer.


Vi kan ikke forhindre, at vi bliver ældre, men vi kan forebygge og forsinke ansigtets aldringsproces.